Selskaps-
lokaler

Dette huset har sett mange av de fineste, morsomste og festligste selskaper som er holdt i Drammen by i løpet av de siste 100 år. Gjennom årene har våre erfaringer blitt til gode rutiner og gitt grunnlag for et respektert kjøkken.

Når menyen planlegges kan velge fra vår meny som inneholder mange av de tradisjonelle norske, franske og internasjonale selskapsretter som er fundamentet for vårt kjøkken. Alternativt kan man, etter avtale med kjøkkensjefen, legge opp til en ønskemeny med akkurat den struktur og innholdet man ønsker seg.

Servering

Huset har alle rettigheter – og har i løpet av de senere årene utviklet tette bånd med de flinkeste vinimportørene, slik at vi kan tilby et virkelig godt og spennende utvalg av viner og andre drikkevarer. Vi foreslår gjerne en eller flere viner til menyen du planlegger, basert på kjøkkenets praksis og ingredienser – om du ønsker å diskutere dette, vennligst send en e-post til info@frimurerlogenselskapslokaler.no

Ved gjestenes ankomst serveres det ordinært en cocktail, eller et glass vin, gjerne musserende ved en spesiell feiring. Ved en typisk meny bestående av tre retter, serveres det

 • som regel 1 glass vin tilpasset forretten
 • gjennomsnittlig 2 – 3 glass vin til hovedretten
 • eventuelt en dessertvin ved avslutningen

Priser for vin og øvrige drikkevarer avtales på forhånd

Etter middagen serveres det kaffe i salongene. De som måtte ønske noe attåt kan velge fra et godt utvalg av cognac, armagnac og lignende, samt finere likører fra hele verden.

Dersom det skal danses, ryddes salen mens gjestene nyter kaffen. Vi flytter om til småbord, og Riddersalen åpnes på nytt deretter, med et stort, åpent dansegulv, god plass til musikk, akkurat passe belyst, og en liten bar med et stort utvalg.

  Leie av lokalene

  Frimurerlosjen_1928

  Inntil 40 personer

  kr 3000,-

  Inntil 90 personer

  kr 4000,-

  Flere enn 90

  kr 4 500,-

  Avhengig av selskapets art og størrelse, er det mulig å benytte enten hele 2. etasje, med Riddersalen, Peisestuen, hall og 2 salonger; alternativt kan man leie kun Peisestuen og en tilhørende salong. Dette avtales i forveien. Egne, gunstigere priser gjelder for dette alternativet, og det er mulig å dekke et bord for inntil 24 personer i Peisestuen.

  Priser gjeldende f.o.m. 01.08.23, med forbehold om endring.
  Alle priser er inkl. mva.