Dette huset har sett mange av de fineste, morsomste og festligste selskaper som er holdt i Drammen by i løpet av de siste 80 år. Gjennom årenes løp har våre erfaringer blitt til gode rutiner, gitt grunnlag for et respektert kjøkken, og dannet en plattform for planlegging og gjennomføring av vellykkede selskaper av alle slag. |
|
Når
menyen planlegges, er det to stier som kan følges her på huset. Man kan velge
fra vår meny som inneholder mange av de tradisjonelle norske, franske og
internasjonale selskapsretter som er fundamentet for vårt kjøkken.
Alternativt kan man, etter avtale med kjøkkensjefen, legge opp til en
ønskemeny med akkurat den struktur og innholdet man ønsker seg. |
|
Servering
Huset har
alle rettigheter – og har i løpet av de senere årene utviklet tette bånd med
de flinkeste vinimportørene, slik at vi kan tilby et virkelig godt og
spennende utvalg av viner og andre drikkevarer. Vi foreslår gjerne en eller
flere viner til menyen du planlegger, basert på kjøkkenets praksis og
ingredienser – om du ønsker å diskutere dette, vennligst send en e-post til info@frimurerlogenselskapslokaler.no
. Ved
gjestenes ankomst serveres det ordinært en cocktail, eller et glas vin,
gjerne musserende ved en spesiell feiring. Ved en typisk meny bestående av
tre retter, serveres det
Etter
middagen serveres det kaffe i salongene. De som måtte ønske noe attåt kan
velge fra et godt utvalg av cognac, armagnac og
lignende, samt finere likører fra hele verden. Dersom
det skal danses, ryddes salen mens gjestene nyter kaffen. Vi flytter om til
småbord, og Riddersalen åpnes på nytt deretter, med et stort, åpent
dansegulv, god plass til musikk, akkurat passe belyst, og en liten bar med et
stort utvalg. Praktiske
punkter og priser
Priser
for vin og øvrige drikkevarer avtales på forhånd; som regel er våre priser
litt rimeligere enn ved ”ordinære” serveringssteder.
Tilbudet kan prises på forskjellige måter – per glass, per flaske, eller som
del av en meny hvor alt inngår. Rødvin
til hovedretten selges i hele flasker. Viner til
aperitif, forrett og dessert prises gjerne per
glass, fra kr 80,- Det
skjenkes gjerne mineralvann til vinen, og under middagen. Flaskepris 0,33l kr
55,- 0,5l kr 60,- Ved
servering av kaffe kr 35,- og ”avec” kr 100,-, fyller
vi på med kaffe til alle er rikelig forsynt. I baren
serveres det øl i flasker, fra kr 65,-; vin per glass eller flaske fra kr
80,- og drinker fra kr 100,- Prisene er gjeldende
f.o.m. 01.05.22. Med forbehold om prisendring. |