Velkommen til brylluparrangement i Frimurerlogens selskapslokaler. Her er en liten oversikt vi håper kan være til hjelp i planlegging av arrangementet. Vi ber Dem vennligst ta kontakt med oss dersom det er noe mer vi kan være behjelpelige med.

 

Menyforslag:

 

Avocado Ritz

Lammesadel

Sitronfromage

 

Klassisk forrett med frisk avocado, reker eller annet skalldyr og en pikant dressing. Lammesadelen er en smaksrik opplevelse som serveres med tilhørende grønnsaker og poteter samt en rik saus.

 

Røkelaks

Filét Oscar

Krokanfromage

 

Røkelaks serveres på toast. Svinefiléten anrettes med Choronsaus, asparges og reker. 

Friske grønnsaker og poteter til. Hjemmelaget krokanfromage er en rik avslutning etter det lyse kjøttet.

 

Ørretmedaljong

Helstekt ytrefilét

Karamellpudding

 

Ørreten serveres med Melba Toast og Vestkystdressing. 

Velkjent hjemmelaget karamellpudding.

 

Gravlaks

Rensdyrfilét

Melon tivoli

 

Gravlaks anrettes med potetsalat og sennepssaus. Rensdyrfilét serveres med velsmakende fløtesaus tilsmakt med villmarkens ingredienser. Grønnsaker og poteter. Melon Tivoli er en frisk fruktsalat anrettet på husets eget vis.

 

Røkelaks

Kalvestek

Sitronfromage

 

Røkelaks med eggerøre og toast. 

God fløtesaus til kalvestek og en frisk avslutning med sitronfromage.

 

Rekecoctail

Lammestek

Is Flensburger

 

Fine reker med Vestkystdressing. 

Godt lam med broccoli, blomkål og babygulerøtter. Hjemmelaget vaniljeis med varme bjørnebær og Advocaat egglikør.

 

Ved ankomst serveres det et glass sherry eller musserende vin. Til middag skjenkes det et glass hvitvin, rødvin og mineralvann. Etter middag serveres kaffe med cognac eller likør i salongene. Senere serveres det kaffe til medbrakte kaker.

 

Disse menyene er typiske, populære alternativer – personalets erfaringer innbefatter et bredt spektrum av retter fra det norske kjøkken, samt klassiske franske og internasjonale retter. Det er selvfølgelig mange andre retter å velge imellom – enten fra vår hovedmeny, eller deres egne favoritter. Sammensetningen kan varieres, forretten sløyfes eller en mellomrett tilføyes – vertskapet bestemmer!

    

Mineralvann etter middag kommer i tillegg med kr 50,- pr. 0,5 l flaske, kr 45,- for 0,33 l flaske. 

I baren serveres det øl i flasker, fra kr 60,-; vin per glass eller flaske fra kr 80,- og drinker fra kr 100,-

 

Prisene er gjeldende f.o.m. 01.08.2016. Med forbehold om prisendring.